Bezorger bij De Drie Graefjes


Werken bij De Drie Graefjes

Sinds een aantal jaar bezorgt De Drie Graefjes ook bij mensen thuis! Elke ochtend gaat onze bezorger op pad binnen ons bezorggebied om lekkere taartjes, high teas to go en lunch to go aan huis te leveren. Zo nu en dan hoort daar ook een bijzondere bestelling bij, zoals een grote bruidstaart of een bestelling voor een groot aantal personen. Ook is de bezorger verantwoordelijk voor het transport van onze producten tussen onze vestigingen in Amsterdam. Misschien heb je onze mooie Graefjes bus wel eens langs zien rijden!


Taken
Als bezorger bij De Drie Graefjes combineer je het leveren van bezorgbestellingen aan onze klanten met het transport tussen de verschillende vestigingen.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een vroege vogel die het prettig vindt om on the road te zijn. Als bezorger bij De Drie Graefjes zijn nauwkeurigheid en snelheid erg belangrijk. Verder zoeken wij vooral een representatieve, flexibele en betrouwbare collega!

 

Reageren
Ben jij wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar irene@dedriegraefjes.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

 

See you soon!