Shiftleader gezocht

De Drie Graefjes is op zoek naar een shiftleader in de bediening!

 

Shiftleader wat is dat?

Een shiftleader runt de dagelijkse gang van zaken op de vloer en organiseert de werkvloer op de juiste manier. Enthousiasme, overzicht, rust, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijke eigenschappen van onze ideale shiftleader!

 

Taken & verantwoordelijkheden

Naast het meedraaien in de bediening zijn er belangrijke taken weggelegd voor de shiftleader, zoals onder andere het delegeren en controleren van het team, toezien op hygiëne, kwaliteit en service, opvangen en afhandelen van klachten en zorg dragen voor de juiste manier van sluiten. Ook het signaleren van verbeteringen en suggesties hiervoor doen behoren tot de shiftleader-functie.

 

Wie zoeken wij?
Ervaring in een (beginnende) leidinggevende rol is een pré. Daarnaast zoeken wij iemand die 4 à 5 dagen per week beschikbaar is. Bij De Drie Graefjes zijn altijd doorgroei mogelijkheden en staan we open voor eigen creativiteit en initiatieven. Tot slot zijn wij vooral op zoek naar een betrouwbare, flexibele en enthousiaste nieuwe collega!

 

Reageren
Ben jij wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar irene@dedriegraefjes.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

 

See you soon!

De Drie Graefjes