Richtlijnen

Richtlijnen De Drie Graefjes per 1 juli op basis van protocol Koninklijke Horeca Nederland

 

Het naleven van onderstaande richtlijnen maakt het mogelijk om binnen 1.5 meter onze gasten te bedienen. 

 

Algemeen

  • Wij houden 1.5 meter afstand.
  • Onze afspraken zijn zichtbaar in de vestigingen en online.
  • Onze toiletten worden ieder uur tussen 10.00 en 17.00 gedesinfecteerd.. Dit wordt afgetekend op aftekenlijst op de deuren. 
  • Onze pinterminals, kassaschermen, handhelds & iPads worden elk uur gedesinfecteerd.
  • Werkoppervlakten worden elk uur gereinigd.
  • Ophoping van mensen dient te worden voorkomen. Een eventuele wachtrij is buiten op 1.5 meter afstand onderling.
  • Leveranciers houden 1.5 meter afstand. Zij brengen goederen naar één plek en ons personeel haalt het daarvandaan op.
  • Wij bezorgen tot de voordeur. Er is geen fysiek contact.
  • Voor afhalen zijn looproutes en wacht/ophaalplekken aangegeven.
  • Bij afhalen kunnen er een maximaal aantal klanten tegelijk naar binnen:
    • Dam winkel: 1 persoon
    • Rokin bakkerij: 2 personen
    • Zuid: 3 personen
  • Voor bezorgers van Uber en Thuisbezorgd is er een aangegeven ophaalplek. Er is geen fysiek contact tussen bezorger en medewerker.

 

Gasten

  • Er mogen max. 2 gasten aan één tafel zitten. Max. 4 personen mogen bij elkaar zitten als het een gezamenlijk huishouden of personen onder de 18 jaar betreft.
  • Bij verkoudheid of griepklachten verlenen wij geen toegang.
  • Bij binnenkomst en na toiletbezoek dienen handen gereinigd te worden met daarvoor beschikbaar desinfectiemiddel in onze zaken.
  • Er kan alleen elektronisch (pin, v-pay, credit card) worden betaald.
  • Toegang kan worden ontzegd wanneer aanwijzingen van ons personeel niet wordt opgevolgd.  

 

Personeel

  • Personeel met verkoudheid of griepverschijnselen blijft thuis.
  • Personeel wast elke 30 minuten hun handen. Handschoenen zijn hierdoor niet verplicht.
  • Tafels, stoelen en menukaarten worden na elk bezoek gereinigd. 
  • Personeel houdt zoveel mogelijk de afstand van 1.5 meter aan onderling en met gasten.
  • Personeel dient gasten en collega’s erop aan te spreken wanneer richtlijnen niet worden nageleefd.
  • Permanente kruislijnen worden voorkomen:
    • Maximaal 2 medewerkers tegelijk achter de bar. 
    • Bediening komt niet achter de bar.
    • Meestal 1 medewerker in de keuken. Bij 2 medewerkers wordt de keuken in delen gesplitst.
    • Bakkerij Rokin: maximaal 2 medewerkers tegelijk. Blijven op eigen werkbank.
    • Bakkerij Zuid: maximaal 4 medewerkers tegelijk. Blijven op eigen werkbank.
    • Medewerkers van andere afdelingen komen niet in elkaars werkgebied tenzij noodzakelijk voor het uitvoeren van de eigen werkzaamheden. 
Laat je bestelling bezorgen!

Even geen zin of tijd om je bestelling op te halen? Laat je bestelling bezorgen! Wij bezorgen in (bepaalde delen van) Amsterdam en omstreken voor 7,50 euro ongeacht het adres (sinds kort verlaagde prijs)! Meer informatie vind je hier!