Richtlijnen COVID-19 KHN

Richtlijnen De Drie Graefjes per 1 juli op basis van protocol Koninklijke Horeca Nederland

 

Het naleven van onderstaande richtlijnen maakt het mogelijk om binnen 1.5 meter onze gasten te bedienen. 

 

Algemeen

  • Houdt 1.5 meter afstand.
  • Maximaal 30 personen binnen.
  • Maximaal 4 personen aan dezelfde tafel.
  • Mondkapjes op (dringend advies).
  • Mondkapje niet nodig wanneer je aan tafel zit.
  • Onze afspraken zijn zichtbaar in de vestigingen en online.
  • Onze toiletten worden ieder uur tussen 10.00 en 17.00 gedesinfecteerd.
  • Onze pinterminals, kassaschermen, handhelds & iPads worden elk uur gedesinfecteerd.
  • Werkoppervlakten worden elk uur gereinigd.
  • Ophoping van mensen wordt voorkomen. Een eventuele wachtrij is buiten op 1.5 meter afstand onderling.
  • Leveranciers houden 1.5 meter afstand. Zij brengen goederen naar één plek en ons personeel haalt het daarvandaan op.
  • Wij bezorgen tot de voordeur. Er is geen fysiek contact.
  • Voor afhalen zijn looproutes en wacht/ophaalplekken aangegeven.
  • Bij afhalen kunnen er een maximaal 2 klanten tegelijk naar binnen.
  • Voor bezorgers van Uber en Thuisbezorgd is er een aangegeven ophaalplek. Er is geen fysiek contact tussen bezorger en medewerker.

 

Gasten

  • Bij verkoudheid of griepklachten verlenen wij geen toegang.
  • Bij binnenkomst en na toiletbezoek dienen handen gereinigd te worden met daarvoor beschikbaar desinfectiemiddel in onze zaken.
  • Er kan alleen elektronisch (pin, v-pay, credit card) worden betaald.
  • Toegang kan worden ontzegd wanneer aanwijzingen van ons personeel niet wordt opgevolgd.  

 

Personeel

  • Personeel met verkoudheid of griepverschijnselen blijft thuis.
  • Personeel wast elke 30 minuten hun handen.
  • Tafels, stoelen en menukaarten worden na elk bezoek gereinigd. 
  • Personeel houdt onderling en met gasten zoveel mogelijk de afstand van 1.5 meter aan.
  • Personeel dient gasten en collega’s erop aan te spreken wanneer richtlijnen niet worden nageleefd.
  • Permanente kruislijnen worden voorkomen:
    • Maximaal 2 medewerkers tegelijk achter de bar. 
    • Bediening komt niet achter de bar.
    • Meestal 1 medewerker in de keuken. Bij 2 medewerkers wordt de keuken in delen gesplitst.
    • Bakkerij Rokin: maximaal 2 medewerkers tegelijk. Blijven op eigen werkbank.
    • Bakkerij Zuid: maximaal 4 medewerkers tegelijk. Blijven op eigen werkbank.
    • Medewerkers van andere afdelingen komen niet in elkaars werkgebied tenzij noodzakelijk voor het uitvoeren van de eigen werkzaamheden.