Richtlijnen COVID-19 KHN

Richtlijnen De Drie Graefjes per 1 juli op basis van protocol Koninklijke Horeca Nederland

 

Het naleven van onderstaande richtlijnen maakt het mogelijk om binnen 1.5 meter onze gasten te bedienen. 

 

Algemeen

  • Houdt 1.5 meter afstand.
  • Maximaal 30 personen binnen.
  • Maximaal 4 personen aan dezelfde tafel.
  • Mondkapjes op (dringend advies).
  • Mondkapje niet nodig wanneer je aan tafel zit.
  • Onze afspraken zijn zichtbaar in de vestigingen en online.
  • Onze toiletten worden ieder uur tussen 10.00 en 17.00 gedesinfecteerd.
  • Onze pinterminals, kassaschermen, handhelds & iPads worden elk uur gedesinfecteerd.
  • Werkoppervlakten worden elk uur gereinigd.
  • Ophoping van mensen wordt voorkomen. Een eventuele wachtrij is buiten op 1.5 meter afstand onderling.
  • Leveranciers houden 1.5 meter afstand. Zij brengen goederen naar één plek en ons personeel haalt het daarvandaan op.
  • Wij bezorgen tot de voordeur. Er is geen fysiek contact.
  • Voor afhalen zijn looproutes en wacht/ophaalplekken aangegeven.
  • Bij afhalen kunnen er een maximaal 2 klanten tegelijk naar binnen.
  • Voor bezorgers van Uber en Thuisbezorgd is er een aangegeven ophaalplek. Er is geen fysiek contact tussen bezorger en medewerker.

 

Gasten

  • Bij verkoudheid of griepklachten verlenen wij geen toegang.
  • Bij binnenkomst en na toiletbezoek dienen handen gereinigd te worden met daarvoor beschikbaar desinfectiemiddel in onze zaken.
  • Er kan alleen elektronisch (pin, v-pay, credit card) worden betaald.
  • Toegang kan worden ontzegd wanneer aanwijzingen van ons personeel niet wordt opgevolgd.  

 

Personeel

  • Personeel met verkoudheid of griepverschijnselen blijft thuis.
  • Personeel wast elke 30 minuten hun handen.
  • Tafels, stoelen en menukaarten worden na elk bezoek gereinigd. 
  • Personeel houdt onderling en met gasten zoveel mogelijk de afstand van 1.5 meter aan.
  • Personeel dient gasten en collega’s erop aan te spreken wanneer richtlijnen niet worden nageleefd.
  • Permanente kruislijnen worden voorkomen:
    • Maximaal 2 medewerkers tegelijk achter de bar. 
    • Bediening komt niet achter de bar.
    • Meestal 1 medewerker in de keuken. Bij 2 medewerkers wordt de keuken in delen gesplitst.
    • Bakkerij Rokin: maximaal 2 medewerkers tegelijk. Blijven op eigen werkbank.
    • Bakkerij Zuid: maximaal 4 medewerkers tegelijk. Blijven op eigen werkbank.
    • Medewerkers van andere afdelingen komen niet in elkaars werkgebied tenzij noodzakelijk voor het uitvoeren van de eigen werkzaamheden. 
Onze terrassen zijn geopend!

Onze terrassen zijn ieder dag van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Wij nemen geen reserveringen aan, je kunt gewoon langslopen voor een plekje!


Daarnaast zijn wij elke dag geopend voor take away:

Zuid: 8.00 - 18.00
Rokin Bakery: 8.30 - 18.00

Dam: 9.00 tot 18.00

 

See you soon!