Over ons

Ontbijt, Lunch, High Tea en American Bakery in Amsterdam

Lunchrooms

 

Kwaliteit, service en home made – dit is waar wij van De Drie Graefjes voor staan. Wij houden van riante porties, ambachtelijke producten en vriendelijke, snelle service. Kom langs bij de ‘Dam’ (Eggertstraat 1), Rokin 128 of bij Stadionplein 111.

De Drie Graefjes ‘Dam’ is waar het allemaal begon.. Achter de Nieuwe Kerk, op de hoek van de Gravenstraat en de Eggertstraat, vestigde De Drie Graefjes haar eerste lunchroom in 2000. Het sfeervolle hoekpand met ruime terras is 7 dagen per week geopend van 8:30 tot 18:00 voor ontbijt, lunch en brunch.

 

 • Ontbijt, brunch en lunch: Elke dag van 08:30-18:00 (gesloten op 1 januari, 27 april, 25 & 26 december)
 • Reserveren niet mogelijk
 • Adres: Eggertstraat 1

 

In 2011 opende De Drie Graefjes een tweede lunchroom aan het Rokin 128. Reserveren voor de lunch in mogelijk bij deze vestiging. Onder het genot van een heerlijke burger of een groot stuk Red Velvet kun je hier uitkijken over de prachtige, gerenoveerde boulevard van het Rokin en het begin van de Amstel.

 

 • Ontbijt, brunch en lunch: Elke dag van 08:30-18:00
  (gesloten op 1 januari, 27 april, 25 & 26 december)
 • Reserveren voor lunch niet mogelijk
 • Adres: Rokin 128

 

In 2017 is de vierde vestiging van De Drie Graefjes geopend aan het Stadionplein in Amsterdam. In deze trendy en moderne vestiging van De Drie Graefjes kun je terecht voor een heerlijke lunch, versgebakken taart of perfecte koffie.

 

 • Ontbijt, brunch en lunch: Elke dag van 8:00-18:00
  (gesloten op 1 januari, 27 april, 25 & 26 december)
 • Reserveren voor lunch niet mogelijk
 • Adres: Stadionplein 111. Er bevindt zich een parkeergarage onder het stadionplein waar men de eerste 90 minuten gratis kan parkeren.

 

American Bakery

 

Naast onze lunchroom aan het Rokin zit onze American Bakery/High Tea area gevestigd. Hier bakken wij 7 dagen per week alles uit ons assortiment voor in de lunchrooms, bestellingen of take-away.

 

Vanaf heden gaan al onze bestellingen via onze webshop. Bestellingen moeten minimaal 2 dagen van te voren geplaatst worden. Bij bijzondere bestellingen kunt u mailen naar bestellingen@dedriegraefjes.nl.

De American Bakery van De Drie Graefjes is niet meer weg te denken uit Amsterdam! Ben je op zoek naar de perfecte verjaardagstaart of wil je gezellig High Tea-en? Kom dan langs bij onze American Bakery aan het Rokin 130. Geniet van het brede assortiment in onze High Tea area boven de winkel of neem iets lekkers mee voor thuis als take away. Onze American Bakery aan het Rokin is dagelijks geopend van 08:30 tot 18:00. Op donderdag zijn we open van 08:30 tot 20:00.

Reserveren voor de High Tea kan via onze webshop.

 

In de take away Bakery gevestigd in de lunchroom achter de Nieuwe Kerk leveren we elke dag ons gehele assortiment van taarten, cupcakes, cookies, loaves en muffins. Loop binnendoor vanuit de lunchroom om de Bakery te verkennen of kom binnen via de Gravenstraat 13. De American Bakery Dam is dagelijks geopend van 08:30 – 18:00.

Let op: vanaf heden kunnen er geen webshop bestellingen meer worden opgehaald bij de Bakery Dam.

 

In onze vestiging aan het Stadionplein bakken onze bakkers 7 dagen per week alles uit ons assortiment voor in de lunchrooms, bestellingen of take-away. De American Bakery Zuid is dagelijks geopend van 08:00 – 18:00.

 

High Tea

 

Heb je iets te vieren of wil je lekker bijkletsen onder het genot van een proeverij van ons uitgebreide assortiment? Reserveer dan voor een High Tea!

 

Onze High Tea’s vinden plaats in onze High Tea area boven de American Bakery aan het Rokin 130 of in onze nieuwe vestiging De Drie Graefjes Zuid. Reserveren vanaf 2 tot en met 8 personen kan via de webshop. Bent u met meer dan 8 personen? Stuur dan een e-mail naar reserveringen@dedriegraefjes.nl, of bel naar 020-6274761.

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van kracht. Deze kunt u vinden op www.khn.nl/uvh-nl.

Sweet High Tea
De zoete gang van de Graefjes High tea

De zoete gang van onze High Tea. Een variatie van onze zelfgemaakte producten uit de American Bakery, verse scones met clotted cream en home made jam inclusief een pot Dilmah thee.
15,- p.p.

 

De Drie Graefjes High Tea
De complete Graefjes High Tea

Huisgemaakte soep, mini quiche en mini sandwiches gevolgd door een etagere vol taart, cupcakes, brownies en koekjes uit eigen bakkerij aangevuld met verse scones met clotted cream en home made jam. Inclusief onbeperkt Dilmah thee.
23,- p.p.

 

Luxury High Tea
De complete Graefjes High Tea met een glas prosecco

Huisgemaakte soep, mini quiche en mini sandwiches gevolgd door een etagere vol taart, cupcakes, brownies en koekjes uit eigen bakkerij aangevuld met verse scones met clotted cream en home made jam. Inclusief een glas prosecco en onbeperkt Dilmah thee. 

27,- p.p.