De Drie Graefjes Zuid

Ontbijt, Lunch, High Tea & American Bakery in Amsterdam Zuid

Lunchroom

 

Kwaliteit, service en home made – dit is waar wij van De Drie Graefjes voor staan. Wij houden van riante porties, ambachtelijke producten en vriendelijke, snelle service.

 

In 2017 is de vierde vestiging van De Drie Graefjes geopend aan het Stadionplein in Amsterdam. In deze trendy en moderne vestiging van De Drie Graefjes kun je terecht voor een heerlijke lunch, versgebakken taart of perfecte koffie.

 

  • Ontbijt, brunch en lunch: Elke dag van 8:00-18:00
    (gesloten op 1 januari, 27 april, 25 & 26 december)
  • Reserveren voor lunch niet mogelijk
  • Adres: Stadionplein 111

 

American Bakery

 

In onze vestiging aan het Stadionplein bakken onze bakkers 7 dagen per week alles uit ons assortiment voor in de lunchrooms, bestellingen of take-away.

 

Vanaf heden gaan al onze bestellingen via onze webshop. Bestellingen moeten minimaal 2 dagen van te voren geplaatst worden. Bij bijzondere bestellingen kunt u mailen naar bestellingen@dedriegraefjes.nl.

 

High Tea

 

Heb je iets te vieren of wil je lekker bijkletsen onder het genot van een proeverij van ons uitgebreide assortiment? Reserveer dan voor een High Tea bij De Drie Graefjes Zuid!

 

Reserveren vanaf 2 tot en met 8 personen kan via de webshop. Reserveren moet minimaal 2 dagen van te voren. Bent u met meer dan 8 personen? Stuur dan een e-mail naar reserveringen@dedriegraefjes.nl.

Sweet High Tea
De zoete gang van de Graefjes High tea

De zoete gang van onze High Tea. Een variatie van onze zelfgemaakte producten uit de American Bakery, verse scones met clotted cream en home made jam inclusief een pot Dilmah thee.
15,- p.p.

 

De Drie Graefjes High Tea
De complete Graefjes High Tea

Huisgemaakte soep, mini quiche en mini sandwiches gevolgd door een etagere vol taart, cupcakes, brownies en koekjes uit eigen bakkerij aangevuld met verse scones met clotted cream en home made jam. Inclusief onbeperkt Dilmah thee.
23,- p.p.

 

Luxury High Tea
De complete Graefjes High Tea met een glas prosecco

Huisgemaakte soep, mini quiche en mini sandwiches gevolgd door een etagere vol taart, cupcakes, brownies en koekjes uit eigen bakkerij aangevuld met verse scones met clotted cream en home made jam. Inclusief een glas prosecco en onbeperkt Dilmah thee. 

27,- p.p.

 

Adresgegevens:

Stadionplein 111
1076 CK Amsterdam
020-235 1188
info@dedriegraefjes.nl

 

Openingstijden:

De Drie Graefjes Zuid is iedere dag geopend van 08:00 tot 18:00. De Drie Graefjes is gesloten op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag.

 

Betaalmogelijkheden:

Bij De Drie Graefjes is het mogelijk om naast cash te betalen met pin (Maestro & V-Pay). Tevens beschikken wij over onze eigen cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn te verkrijgen en in te wisselen bij alle vestigingen van De Drie Graefjes.