De Drie Graefjes Dam

Ontbijt, Lunch & American Bakery in het centrum van Amsterdam

Lunchroom Dam

 

De Drie Graefjes ‘Dam’ is waar het allemaal begon.. Achter de Nieuwe Kerk, op de hoek van de Gravenstraat en de Eggertstraat, vestigde De Drie Graefjes haar eerste lunchroom in 2000. Het sfeervolle hoekpand met ruime terras is 7 dagen per week geopend van 9:00 tot 18:00 voor ontbijt, lunch en brunch. Reserveren is niet mogelijk.

 

American Bakery Dam

 

In de take away Bakery, gevestigd in de lunchroom achter de Nieuwe Kerk, leveren we elke dag ons gehele assortiment van taarten, cupcakes, cookies, loaves en muffins. Loop binnendoor vanuit de lunchroom om de Bakery te verkennen of kom binnen via de Gravenstraat 13.

 

Contactgegevens

 

Adresgegevens:

Eggertstraat 1
1012 NN Amsterdam
020-626 6787
dam@dedriegraefjes.nl

 

Openingstijden:

De Drie Graefjes Dam is iedere dag geopend van 09:00 tot 18:00. De Drie Graefjes is gesloten op Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Nieuwjaarsdag en Koningsdag.

 

Betaalmogelijkheden:

Bij De Drie Graefjes is het mogelijk om naast cash te betalen met pin (Maestro & V-Pay) en creditcard (Mastercard & Visa). Tevens beschikken wij over onze eigen cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn te verkrijgen en in te wisselen bij alle vestigingen van De Drie Graefjes.