Custom Cake van De Drie Graefjes

Op zoek naar een taart voor een speciale gelegenheid, bruiloft of verjaardag? Kijk op onze Custom Cakes webshop of er iets naar wens op de webshop staat. Toch op zoek naar een ander soort decoratie of cake? Op onze Pinterest zijn nog meer voorbeelden te vinden: Pinterest De Drie Graefjes

Staat er iets naar wens tussen? Mail dan naar customcakes@dedriegraefjes.nl (minimaal 2 weken van te voren) met wat je zou willen bestellen en voor wanneer! Denk hierbij aan:

– Smaak taart
– Custom decoratie
– Hoeveel personen

Valt de datum binnen 2 weken? Wellicht kunnen wij alsnog wat voor je betekenen, dus mail snel! In verband met de drukke feestdagen is het helaas niet mogelijk om een custom cake te bestellen van 20 december 2022 tot en met 2 januari 2023. 

Bruidstaart van De Drie Graefjes

Binnenkort trouwen? Daar hoort natuurlijk taart bij! Bij De Drie Graefjes maken wij stapeltaarten tot maximaal 3 laags hoog, voor ongeveer 65 personen. Decoratie en prijzen zijn op aanvraag. Alvast zien wat wij kunnen maken? Kijk dan op onze Pinterest pagina.

Interesse? Stuur een mail naar customcakes@dedriegraefjes.nl, aanvragen tot 2 maanden van te voren. Is de bruiloft binnen de 2 maanden? Mail gauw! Wellicht kunnen wij iets betekenen en maken wij dan binnenkort jullie bruidstaart!