Bediening gezocht

De Drie Graefjes is op zoek naar medewerkers in de bediening!

 

Werken bij De Drie Graefjes

De Drie Graefjes streeft naar lekker eten en drinken en snelle, vriendelijke service. Daarvoor zijn wij op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons bedieningsteam! Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde en assertieve collega die wij zoeken?

 

Taken
In de bediening bij De Drie Graefjes ben je verantwoordelijk voor het opnemen en serveren van bestellingen, maar leer je bijvoorbeeld ook lekkere en mooie koffies maken! Daarnaast zijn jij en je collega’s het gezicht van onze zaak; de bediening zorgt ervoor dat onze gasten met een lach de deur uit lopen, maar ook voor een schone en georganiseerde werkplek.

 

Wie zoeken wij?
Ervaring in de horeca is een pré. Heb je geen ervaring, maar wel de motivatie om veel te leren? Schroom niet en meld je aan! Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 2 dagen in de week kan werken. Tot slot zijn wij vooral op zoek naar iemand waarop wij kunnen bouwen, die onze gasten graag een leuke ervaring bij De Drie Graefjes geeft en die assertief is!

 

Reageren
Ben jij wat wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar office@dedriegraefjes.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

 

See you soon!

De Drie Graefjes